Gulvslibning

Gulvafslibning

Gulvafslibning

Gulvspecialist foretag gulvafslibning på alle typer massive og -lamelgulve.
En gulvafslibning foretages, de steder hvor der er ridser, gennemslid, skæve gulve eller misfarvning af gulve. Med en god gulvafslibning kan man fjerne alle ridser, snavs og misfarvning. Derefter er det meget vigtigt, at gulve få en optimal overfladebehandling som er; pæn, slidstærk og rengøringsvenlig.

Afslibning af gulve er en måde at opfriske gamle trægulve. Afslibning af gulve fjerner den gamle og slidte overfladebehandling så gulvet er klart til en ny overflade. Vi er har mange års erfaring indenfor gulvafslibning af trægulve, og vi er din garanti for at dit trægulv igen bliver så smukt som nyt. En bedre garanti for et perfekt resultat får du ikke.

AFSLIBNING AF TRÆGULVE GIVER FLOTTE GULVE

Det er vigtigt, at alt den gamle gulvbehandling fjernes med gulvafslibningen, og at der tages højde for at ikke alle trægulv er lige plane. En gulvafslibning tilrettelægges på en sådan måde, at ujævnheder og mindre niveauforskelle slibes væk. Men det kræver ekspertise og erfaring, så det tilrådes altid at gøre brug af et professionelt gulvfirma for et perfekt resultat.

EFTER EN GULVAFSLIBNING MÅ GULVET EFTERBEHANDLES

For at få en overflade der beskytter trægulvet, er det vigtigt men en gulvbehandling. Der findes en række forskellige muligheder og det må så besluttes hvilken type gulvbehandling der er mest fordelagtig:

• Olie • Lud • Lak

eller måske noget helt andet. Alle typer gulvbehandling kan indfarves, enten med hvidpigment eller en mørkere farve og bejdse. Mulighederne er mange og vi giver gerne et godt råd med på vejen. Kontakt os gerne idag, vi tager telefonen alle dage, også aften og weekend.

Støvfri gulvafslibning

Støvfri gulvafslibning er en ny óg revolitionerende måde at slibe trægulv på. Det er en metode som har været under udvikling i mange år. Disse typer flader kan afslibes: Gulvafslibning af lyse trægulve skaber visuel volumen og en rigtig smuk bolig. Afslibning og lud, lak, sæbe, voks eller noget helt andet. Afslibning af gulve udføres i København.

• Bræddegulve • Lamelgulve • Dørtrin • Bordplader • Trægulve • Trapper • Plankegulve • Parketgulve

Hvordan fladen eller trægulvet skal afslibes afhænger af typen af overflade, træsort samt beskaffenheden. Men det det bestemmes også ud fra dine ønsker og behov som kunde.

Fokus på gulvslibning af trægulv

Efterhånden er teknikerne blev udviklet i sådan en grad, at indeklimaet efter et besøg af en gulvafsliber er forbedret meget markant. Det er ikke kun en fordel for kunden men også for håndværkeren som udfører arbejdet. Man skal ikke tage noget for givet.

Den lokale fagmand indenfor gulvafslibning

Vælger man ikke en afsliber som har specialiseret sig i støvfri gulvafslibning må man også forvente at der i mange tilfælde vil være en del arbejde efterfølgende med rengøring af de behandlede rum. Samtidig kan støv i de tilstødende lokaler heller ikke komme som en overraskelse. Men som de fleste private samt erhvervsfolk nok tænker er der bedre ting at bruge tiden på. Så både tidsmæssig samt miljø mæssig er der store gevinster at hente ved at vælge en gulvafsliber som er ekspert i støvfri gulvafslibning.

Værd at vide før en gulvafslibning

Skal du i gang med at sætte din bolig i stand? Så overvejer du måske også at få afslebet dit trægulv? Det betyder rigtig meget for dine rum, om gulvet er slidt og trist at se på, eller om det er flot og levende, så det kan bestemt anbefales at ordne gulvene, hvis du skal i gang med en renovering. Hvis det helst ikke skal være så dyrt kan du jo selv stå for gulvafslibningen. Her får du nogle fif som kan gøre processen både lettere og billigere.

Hvad skal du tænke på før en gulvafslibning?

Hvis du ikke har prøvet at slibe et trægulv før, kan det være svært at forestille sig alle de detaljer, der kan få arbejdet til at flyde lidt lettere. Her kan du se nogle af de ting, der kan gøre arbejdet nemmere og faktisk også billigere.

Tøm rummet helt

Der er naturligvis en del du lige skal overveje og planlægge, når dit gulv skal slibes. Uanset om du selv skal slibe det, eller du får en professionel gulvmand til det, skal du have ryddet rummet eller rummene fuldstændig. Der skal ikke være noget tilbage i rummet – heller ikke billeder, lamper og gardiner. En gulvafslibning støver rigtig meget og støvet er så fint, at det kommer ind i selv den mindste sprække.

Afdækning

Derfor skal du, når du har tømt rummet for møbler mm., dække meget grundigt af. Har du et gulvfirma til at udføre opgaven, vil de naturligvis stå for afdækningen, men skal du selv stå for gulvafslibningen, er det vigtigt, at du bruger en kraftig plast, som du taper fast hele vejen rundt i døråbningerne. Det er slet ikke nok bare at lukke dørene til de andre rum. Uden plasten har du støv i hele resten af boligen – i alle skabe og skuffer. Så vær omhyggelig med afdækningen. Det vil spare dig for rigtig meget rengøring. Ud over plasten er det også en virkelig god ide at hænge et fugtigt lagen op for den døråbning, som du skal benytte under arbejdet. Det fugtige lagen opfanger nemlig meget af det støv, som du ellers ville trække med dig ind i rummet ved siden af.

Leje af maskiner - eller fagfolk

Når du lejer de maskiner du skal bruge til gulvafslibningen, skal du ikke gøre det før, du har udført de to ovenstående punkter. Det er ærgerligt at betale leje for maskinerne, mens du går og flytter møbler eller dækker af. Hav det hele klart og lej så alle de maskiner du skal bruge. Det kan godt betale sig at sætte sig grundigt ind i, hvilket udstyr gulvafslibningen kræver, så du ikke bliver nødt til at stoppe midt i det hele, fordi du skal skaffe udstyr eller ikke har mere slibepapir. Spørg dig for på forhånd i den butik, hvor du vil leje udstyret. Ofte ved personalet, hvad du skal bruge. Du kan leje maskiner og købe slibepapir i de fleste byggemarkeder og i en del farvehandler.

Når gulvet er slebet færdigt

Mange gør den fejl, at de ikke kører hen over gulvet med samme korn slibepapir længe nok. De skifter alt for hurtigt til et finere slibepapir. Det betyder, at de kører med et for fint slibepapir og derfor tager det længere tid samtidigt med, at de bruger for meget af det dyre slibepapir. Brug det groveste slibepapir, indtil du er helt sikker på, at du ikke kan få gulvet mere jævnt. Du skal være meget systematisk, når du kører med gulvslibemaskinen, for det er kun den første gang du kører over gulvet, at du tydeligt se, hvor du har kørt. I det hele taget betaler det sig at være grundig og tålmodig, når du foretager en gulvafslibning. Det er sådan du får et flot resultat.